Από την Πέγκυ Μαντοπούλου

Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως η τηλεόραση επηρεάζει πολύ τους εφήβους και κυρίως τα κορίτσια. Καθημερινά όλες αυτές οι εκπομπές προβάλουν πρότυπα τα οποία δεν υφίστανται. Υπάρχουν πλέον σε όλες τις εκπομπές life-style παρουσιάστριες με πάρα πολύ κέφι κάτι που δεν γίνεται. Πως είναι δυνατόν όλες αυτές οι κοπέλες να ??κορνιζάρουν?? το ψεύτικο χαμόγελο της Barbie καθημερινά; Πλέον καταντάει εκνευριστικό και κουραστικό.

Επίσης όλες αυτές οι παρουσιάστριες είναι τίγκα βαμμένες και με ρούχα κολλητά, ανοιχτά επάνω και πολύ κοντά κάτω λες και θα πάνε σε κανένα μπαράκι και φορέσανε βραδινά ρούχα. Το μόνο που θέλουν είναι να προκαλούν και το πετυχαίνουν.

Πλέον η κάθε τυχαία γίνεται παρουσιάστρια μόνο και μόνο επειδή είναι όμορφη και αδύνατη χωρίς να υπολογίζει κάποιος τις βλακείες που βγαίνει και λέει. Κάθονται σαν τις γλάστρες σε μία καρέκλα και λένε ότι κοτσάνα τους έρθει στο κεφάλι!

Αυτό είναι το πρότυπο που έχει μια έφηβη; Αυτό θέλουμε να ακολουθήσουμε; Να είμαστε από έξω λεπτές, με πάρα πολύ μακιγιάζ χωρίς να ξέρουμε τι κρύβεται από κάτω και μόλις ανοίγουμε το στόμα να πετάμε μαργαριτάρια??;

Η γνώμη μου είναι ότι πρέπει να σταματήσουμε να έχουμε τέτοια πρότυπα. Δηλαδή ΕΛΕΟΣ! Αντί να καθόμαστε και να βλέπουμε αυτές τις βλακείες καλό θα είναι να κλείσουμε την τηλεόραση. Ελπίζω πως βλέποντας ότι δεν θα έχουν τηλεθέαση οι εκπομπές αυτές, θα αλλάξουν πρότυπα!

ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΣΑΒΟΥΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ!

Leave a Comment