Από το Θοδωρή Ησαϊλίδη 

Για το 2015 εύχομαι η Ελλάδα να μπορέσει να δώσει τον καλύτερο της «εαυτό»,  όσο για το οικονομικό θέμα, εύχομαι να μην υπάρχει οικονομική κρίση και να λιγοστέψει το ποσοστό της ανεργίας?Να σταματήσει ο ρατσισμός, για λόγους θρησκείας, καταγωγής ή χρώματος κτλπ. Όσο για τα προσωπικά :χώρο και χρόνο για το διάβασμα στο σπίτι, σεβασμό από κοντινούς μου ανθρώπους (περισσότερο από τους φίλους)

Από τη Βούλα Βαλασίου

Εύχομαι το 2015 να είναι μια χρονιά γεμάτη υγεία, ευτυχία και αγάπη. Οι περισσότεροι από εμάς να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας και να επιτύχουμε τους στόχους μας. Να χαμογελάμε πάντα και να είμαστε μαζί με ανθρώπους που μας αγαπάνε και μας κάνουν χαρούμενους!

Από τη Μαρία Γεωργαλή

Όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο έχουν μια ευχή και προσδοκούν για την πραγματοποίησή της στο κοντινό ή μακρινό μέλλον? Αυτή, μπορεί να αναφέρεται στην προσωπική ζωή του ατόμου ή στην κοινωνική. Η δική μου, αφορά τη δεύτερη και συγκεκριμένα αναφέρεται στην παγκόσμια ειρήνη! Εύχομαι το 2015 να είναι μια χρονιά  που όλος ο κόσμος του πλανήτη δε θα νιώσει την αίσθηση του πολέμου και της τρομοκρατίας!!! Εύχομαι επίσης, ο Θεός να δώσει στους ανθρώπους που υποφέρουν κουράγιο, ελπίδα και δύναμη ώστε να αγωνιστούν στις δύσκολες συνθήκες της ζωής τους και να δώσουν στις επόμενες γενιές ένα καλύτερο μέλλον από αυτό που βιώνουν οι ίδιοι!!!

 Από την Αθανασία Γεωργιάδου 

Το 2014 ήταν για μένα μια πολύ καλή χρονιά ειδικά όταν ήρθε η μαμά μου εδώ . Για το 2015 εκτός από το ότι εύχομαι να είναι όλος ο κόσμος υγιής και ευτυχισμένος, θα ήθελα η οικογένεια μου, να είναι καλύτερα οικονομικά και να πηγαίνουμε εκδρομές όπως παλιά. Επίσης να μην μαλώνουμε τόσο συχνά για απλά πράγματα. Εύχομαι επίσης να μην χάσω τις σχέσεις με τους φίλους όταν πάω στο λύκειο. 

 Ανώνυμα…

Κάτι που με στενοχώρησε αρκετά τον προηγούμενο χρόνο ήταν ο θάνατος της αγαπημένης μου γιαγιάς! Για αυτήν τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε εύχομαι να «πνιγείτε» σε κύματα αγάπης και να έχετε ελάχιστες δυσάρεστες στιγμές? Καλή χρονιά, λοιπόν, με αγάπη, χαρά, με νέες ελπίδες ,υγεία και πολλή δημιουργία!!!» 

«Το 2014 είχε πολλές καλές στιγμές αλλά και κάποιες κακές που σίγουρα δεν θέλουμε να θυμόμαστε? Ένιωσα πολλές φορές μοναξιά και απογοήτευση, παρ? όλο που είχα πάντα τις φίλες μου δίπλα μου? Νόμιζα ότι είχα και άλλους, αλλά τελικά άλλο αποδείχτηκε? Το 2015 θέλω να έχω μόνο φίλους που το αξίζουν? Επίσης, να είναι ένας ξεχωριστός χρόνος. Να είναι όλοι υγιείς και χαρούμενοι. Να μην υπάρχουν άνθρωποι άστεγοι, φτωχοί, απελπισμένοι.  Να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε κάθε εμπόδιο για την κοινωνική ευημερία!!!»

 

 

«Το 2014 έχασα τον παππού μου. Πέθανε από καρκίνο? Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει? Εύχομαι το 2015 να μειωθούν οι ασθένειες αυτές, να βρεθούν δουλειές για όλους τους ανθρώπους και να δημιουργηθούν δυνατοί δεσμοί αγάπης, φιλίας ανάμεσα στον κόσμο. Αυτή είναι η επιθυμία μου για τον νέο χρόνο».

 

«Το 2015 θα ήθελα να καλυτερέψει η οικονομία της χώρας, κανένας άνθρωπος να μην είναι άνεργος ή άστεγος και όλοι να έχουν κάποιο άτομο να σταθεί δίπλα τους και να τους συμπαρασταθεί! Επίσης, θα ήθελα όλα τα παιδιά να είναι χαρούμενα και να περνάνε καλά με τους γονείς τους!!!»

 

 «Το 2014 πέρασε, αλλά όχι και τόσο ωραία? Πολλές στεναχώριες, μειώσεις στους μισθούς και λίγη παρέα? Φέτος, για το 2015 εύχομαι να υπάρχει πιο πολλή αγάπη κι ο κόσμος να μην βυθίζεται στην απελπισία? Προσωπικά, δε θα ήθελα κάτι? Θα ήθελα λίγο περισσότερο ύπνο στο κρεβάτι! Τα απλά λόγια αυτά βγαίνουν από την καρδιά και το μυαλό μου!!!» 

 

«Για τη χρονιά που πέρασε θα ήθελα να είχα αλλάξει τάξη και να μην έφευγε ένας καλός φίλος μου από την προπόνηση! Για το 2015 θα ήθελα να προχωρήσω πιο γρήγορα στο taekwondo και να μην κοπώ στις εξετάσεις! Επίσης,  θα ήθελα να αλλάξει η δυσάρεστη κατάσταση στη χώρα κι ο κόσμος να έχει περισσότερη οικονομική άνεση. Και όλοι γύρω μου να είναι καλά!!!»

 

Leave a Comment