“Η αγαπημένη μας ταινία είναι ο Venom” από τον Θάνο Τζαμπάζη και Αλέξανδρο Τσιγγενόπουλο, Α4 

O Venom είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας αμερικάνικης παραγωγής. Ο Venom πρωτοεμφανίστηκε στη μεγάλη οθόνη στην ταινία spider-man 3, το 2007, ως ο κύριος εχθρός του spider-man.Έπειτα από την ταινία, ο Venom έκανε 11 χρόνια να ξαναεμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη, μέχρι τις 4 Οκτωβρίου του 2018. Οι εισπράξεις της ταινίας ήτανε 855.8 εκατομμύρια δολάρια, ενώ τα έξοδα της παραγωγής έφταναν τα 100-116 εκατομμύρια.

O Venom είναι ένας εξωγήινος, ο οποίος ήρθε στη γη με τον Riot(τον κακό της ταινίας).Ο Eddie, ο πρωταγωνιστής της ταινίας, είναι ένας δημοσιογράφος που ανακάλυψε κάποια σκοτεινά μυστικά της εταιρείας ενός επιστήμονα που είχε εγκλωβίσει τον Venom και τον Riot.O Eddie προσπαθώντας να τον ξεσκεπάσει  μπαίνει κρυφά στο εργαστήριο του και εκεί γίνεται ένα με τον Venom. Στην επόμενη σκηνή, ο επιστήμονας γίνεται ένα με τον Riot. Στο υπόλοιπο της ταινίας, o Venom προσπαθεί να σταματήσει τον Riot που θέλει να καταστρέψει την γη.

Η ταινία μας άρεσε, είχε ωραία πλοκή, γεμάτη χιούμορ. Επίσης, μας άρεσαν τα φανταστικά εφέ και οι εκπληκτικές σκηνές δράσης. Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να τη δείτε?

                                                                        

                                                                       

 

Leave a Comment