Από την Πέγκυ Μαντοπούλου

Έρωτας-Αγάπη! Δύο λέξεις τόσο ωραίες, τόσο ουσιώδεις, μια αίσθηση τόσο υπέροχη που κάνει την καρδιά σου να χτυπά δυνατά και την κοιλιά σου να πονάει. Υπάρχει άραγε πιο αγνό συναίσθημα από τον έρωτα;

Αχ?.αυτός ο φτερωτός θεός (για την ακρίβεια φτερωτός μπόμπιρας) που χτυπάει με τα βέλη του όποιον δει. Είναι τόσο όμορφο να νιώθεις ότι αγαπάς και αγαπιέσαι. Δεν θες τίποτα άλλο παρά μόνο να δεις τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σου. Θες τόσα πολλά να του πεις. Μα, μόλις τον βλέπεις σαν να δημιουργείται ένας κόμπος στο λαιμό σου, κολλάς, δεν μπορείς να βγάλεις άχνα. ??Χάνεσαι?? μέσα σε αυτά τα υπέροχα μάτια, αυτό το βλέμμα που σε μαγνητίζει.

Το μόνο που θες είναι να τον βλέπεις. Ανυπομονείς να μπει facebook μήπως και σου μιλήσει. Και όταν αυτό γίνεται, δεν ξέρεις τι να πεις, κομπλάρεις?.νομίζεις ότι έχει κάμερα και σε βλέπει.

Το κάθε τραγούδι που ακούς στον θυμίζει και θέλεις εκείνη την ώρα να είναι δίπλα σου και να το ακούτε μαζί το τραγούδι, αγκαλιά. Όταν έρχεται το Σαββατοκύριακο ανυπομονείς να έρθει η Δευτέρα για να πας σχολείο και να τον συναντήσεις. Περιμένεις πώς και πώς να δεις αν θα σου μιλήσει. Έστω ένα γεια.

Παραμελείς λίγο το διάβασμα. Δεν μπορείς να συγκεντρωθείς. Βλέπεις τα γράμματα να κινούνται και να σχηματίζουν μόνο μία λέξη. Το όνομά του! Στην ώρα του μαθήματος είσαι σαν χαμένη. Δεν παρακολουθείς καθόλου, γιατί το μόνο που σκέφτεσαι είναι αυτός και δεν βγαίνει από το μυαλό σου με τίποτα.

Αχ, τι καλά που θα ήταν να μπορούσες να πεις στον αγαπημένο σου όλα αυτά που αισθάνεσαι! Γιατί η αγάπη είναι ένα τόσο περίεργο συναίσθημα χαράς, άγχους-αγωνίας, λύπης κλπ;

Ο έρωτας είναι το πιο δυνατό συναίσθημα. Είναι το μόνο συναίσθημα που μπορεί να νικήσει τα πάντα. ??ΕΡΩΣ ΑΝΙΚΑΤΕ ΜΑΧΑΝ??

Leave a Comment