Από τη Ράνια Μανδαλάκη

Το κάθε παιδί για μένα πρέπει να γυμνάζεται, γιατί είναι καλό για την υγεία του και αν βρει και το άθλημα που του αρέσει ακόμα καλύτερα?το άθλημα δεν είναι μόνο για να έχεις ένα γερό κορμί αλλά μέσα από αυτό ζεις και πολλά συναισθήματα!!! Για να μην σας κουράζω άλλο θα σας μιλήσω για το δικό μου άθλημα?το βόλεϊ!

Το βόλεϊ για μένα είναι κάτι που λατρεύω. Εκεί ξεδίνω και ξεκουράζομαι από την πίεση της ημέρας, όσο περίεργο και αν ακούγεται?είναι η ξεκούραση μου! Μπορεί βέβαια να μου δώσει και κάποιες ευκαιρίες για το μέλλον.

Οι στιγμές του αγώνα είναι απερίγραπτες?Νιώθεις τόσα πολλά φόβο, άγχος, αγωνία,  χαρά,  ενθουσιασμό,  νευρικότητα,  απογοήτευση,  πόθο, πείσμα,  ανακούφιση. Η αίσθηση του νικητή είναι υπέροχη! Βλέπεις χαμόγελα στους γονείς, στο προπονητή και στις συμπαίκτριές σου. Η στιγμή που αγκαλιαζόμαστε, τσιρίζουμε και χοροπηδάμε από χαρά λόγω της νίκης μας είναι φανταστική και το αποκορύφωμα είναι όταν φωνάζουμε δυνατά το όνομα της ομάδας μας! Είναι απερίγραπτο! Νιώθεις τόσα πολλά όταν αγαπάς κάτι!

Υπάρχουν βέβαια και στιγμές στις προπονήσεις που φωνάζει ο προπονητής και μας μαλώνει και ειδικά στον αγώνα. Αλλά εγώ εκεί δεν το βάζω κάτω,  πεισμώνω προσπαθώ να παίξω καλύτερα και εμψυχώνουμε η μία την άλλη να παίξουμε ομαδικά και να γίνουμε καλύτερες! Στο κάτω-κάτω δεν μετράει μόνο η νίκη αυτό που μετράει είναι να παίζουμε με πάθος και σιγά σιγά οι νίκες έρχονται!

Λοιπόν το βόλεϊ για μένα είναι πολύ σημαντικό είναι ένα κομμάτι της ζωής και δεν θα αλλάξει! Η ζωή μου χωρίς το γήπεδο τις  συμπαίκτριες μου και χωρίς ένταση θα ήταν μουντή χωρίς ενδιαφέρον. Αγαπώ την ομάδα μου και το βόλεϊ!

Leave a Comment