Από τον Σαράντη Καρακότσιο

Η μουσική συμπληρώνει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μας. Πολλές φορές, όμως, ακούμε τραγούδια που δεν είναι ωραία , αλλά ο εγκέφαλος μας, ασυνείδητα, τα θεωρεί «αναγνωρίσιμα», διότι τα ακούει στο ράδιο πολλές φορές ή στην τηλεόραση. Γι’  αυτό εγώ θα σας προτείνω το αγαπημένο μου συγκρότημα, μουσικές που ίσως δεν έχετε ακούσει?

 

TWENTY ONE PILOTS

Oι twenty one pilots αποτελούνται από δύο μέλη, τον Josh Dun και Tyler Joseph . Κατάγονται από το Columbus , Ohio στην Αμερική.Το συγκρότημα δημιουργήθηκε το 2009 από τον τραγουδιστή Tyler Joseph μαζί με τους πρώην μέλη Nick Thomas και Chris Salih, οι οποίοι έφυγαν το 2011 και σήμερα απαρτίζονται από τον Joseph και τον drummer Josh Dun.Το ντουέτο απέκτησε μεγάλη φήμη στα μέσα της δεκαετίας του 2010 μετά από αρκετά χρόνια περιοδείας και ανεξάρτητες κυκλοφορίες. Επίσης, έχουν κερδίσει 1 grammy, δηλαδή το καλύτερο τραγούδι της χρονιάς!

Αν δεν σας αρέσουν και τόσο τα ερωτικά τραγούδια, αυτό το συγκρότημα είναι για σας, διότι ο Tyler και ο Josh κάνουν ότι μπορούν «μουσικά» και έχουν διαφορετικά τραγούδια από όλους τους άλλους.

 

Προτεινόμενα τραγούδια:

 

stressed out Migrane
Heathens Holding on to you
Ride Heavydirty soul
Lane boy Car radiο

 

Ας ακούσουμε κάτι…

 

 

Leave a Comment