Από τις Ράνια Μανδαλάκη και Πέγκυ Μαντοπούλου

Λέτε ότι έχουμε οικονομική κρίση, τι οικονομική κρίση, εσείς μας φτάσατε εδώ? Από πού βρήκατε να κόψετε; Από την παιδεία, την υγεία, τους μισθούς και τις συντάξεις, δυστυχώς! Πάτε καλά;

Αντί να κόψετε από τον δικό σας μισθό που είναι 15.000 ευρώ το μήνα περίπου και λίγα λέμε? ενώ ένας υπάλληλος παίρνει 1000 ευρώ πλέον (με την μείωση που κάνουν) κόβετε από τους υπαλλήλους!

Φτάνει πια, μην υποβαθμίζετε άλλο την παιδεία, δεν είμαστε χαζοί, ξέρουμε τι συμβαίνει! Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια! Άνοιξαν τα σχολεία και δεν υπήρχαν βιβλία, που το έχετε ξαναδεί αυτό; Πού ζούμε; Επιτέλους γίνετε άνθρωποι, μπείτε στην θέση μας, καταλάβετέ μας!

Πλέον οι άνθρωποι έχουν κλειστεί στον εαυτό τους, μαλώνουν μεταξύ τους και το χειρότερο υπάρχουν παιδιά που δεν έχουν να φάνε και λιποθυμούν στο σχολείο. Όταν βλέπεις παιδιά να λιποθυμάνε και να τρώνε από τα σκουπίδια το έχεις χάσει το παιχνίδι! Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί γιατί πολλοί άνθρωποι αναγκάζονται να κλέψουν για να συντηρήσουν την οικογένειά τους. Άλλοι ζητιανεύουν όλο και περισσότερο και πολλοί κοιμούνται στους δρόμους.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ!

 

Leave a Comment