Η ιστοσελίδα του 1ου Γυμνασίου Συκεών δημιουργήθηκε κατά το σχολικό έτος 2003 και φιλοξενείται στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Στην αρχική της μορφή σχεδιάστηκε με κώδικα html και συντηρήθηκε από τις καθηγήτριες πληροφορικής κ. Άννα Μονέφτση, κ. Παναγιώτα Μαλλιαρού και κ. Ιφιγένεια Νένου. Από τότε έχει αλλάξει μορφή και περιεχόμενο αρκετές φορές, ενώ από τον Ιανουάριο του 2009 έως σήμερα, στηρίζεται στο Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) Joomla με υπεύθυνη την καθηγήτρια οικιακής οικονομίας κ. Ματίνα Κουβέλα.

Ως προς τη δομή και το περιεχόμενο, προσπαθήσαμε να καταστήσουμε την ιστοσελίδα μας εύχρηστη και γρήγορη. Από τον Ιούνιο του 2014 η ιστοσελίδα μας απέκτησε responsive μορφή, δηλαδή δυνατότητα αυτόματης προσαρμογής σε οθόνες κινητών συσκευών.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί συμπληρωματικά με το blog του σχολείου μας, το οποίο ενημερώνουμε άμεσα με όλα τα νέα, τις ανακοινώσεις και τις εκδηλώσεις του σχολείου μας, αλλά και τη μαθητική εφημερίδα Κατα Τείχη.

Στόχος μας είναι ν' αποτελέσει η ιστοσελίδα μας δίαυλο επικοινωνίας με τους μαθητές, τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών, καθώς και με την κοινωνία.

Ελπίζουμε τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στο blog μας να βρείτε όλες τις πληροφορίες που ψάχνετε. Kαλή πλοήγηση!

 

Εκ μέρους της διαχείρισης

 

Για την δημιουργία της ιστοσελίδας στη σημερινή της μορφή συνεργάστηκαν:

  • ο κ. Νικόλαος Καραμουζάς, ο κ. Δημήτριος Στότας, η κ. Παναγιώτα Μαλλιαρού, η κ. Άννα Μονέφτση και ο κ.Νικόλαος Τζιτζής (περιεχόμενο),
  • ο φιλόλογος κ.Κουτσαμπάρης (οπτικοακουστικό υλικό)
  • η καθηγήτρια τεχνολογίας κ.Γεωργία Υδραίου και η καθηγήτρια καλλιτεχνικών κ. Ειρήνη Χριστοφορίδου (εκπαιδευτικό υλικό)
  • η κ. Ματίνα Κουβέλα, καθηγήτρια οικιακής οικονομίας (υλοποίηση-διαχείριση-λοιπό περιεχόμενο)

 

 

 

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ιστοσελίδα μας μπορείτε να επικοινωνείτε στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ